ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα MyModa είναι η απάντηση στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών. Σχεδόν 30 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο της λιανικής πώλησης ανδρικών, γυναικείων, παιδικών υποδημάτων, παιδικών ρούχων και γυναικείων τσαντών.

Το κατάστημά μας δραστηριοποιείται σε αυτούς τους τομείς από το 1995 με τα φυσικά καταστήματα La Grace στους Μολάους και στη Σκάλα Λακωνίας. Περνώντας στη δεύτερη γενιά ιδιοκτητών και επενδύοντας στο ηλεκτρονικό εμπόριο συνεχίζουμε να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας χρησιμοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Στόχος μας είναι η ικανοποίηση, η ποιότητα, οι καλές τιμές και κυρίως η καλή διάθεση να εξυπηρετούμε τους πελάτες που επισκέπτονται το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από επώνυμα, μοντέρνα, ποιοτικά και καλοσχεδιασμένα παπούτσια για όλες τις ηλικίες σε όλα τα μεγέθη.  

Δεσμευόμαστε για την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών, τις προσιτές τιμές και τη γνησιότητα των προϊόντων μας. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να ακούσουμε τις ιδέες σας τις προτάσεις σας, τα παράπονά σας και ό,τι μπορεί να μας βοηθήσει στο να γίνουμε καλύτεροι.

 

ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ
ΑΦΜ 129231218  ΔΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ
ΜΟΛΑΟΙ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΤΚ23052